Live Musik: L.I.G.A.

Entré kr. 120,-

07 juli 2017

L.I.G.A

Urban/popbandet L.I.G.A kom på danskernes læber i 2013, da de debuterede på alle landets radiokanaler med ‘Skylder Dig Ik Noget’, der betegnes som en nyklassiker i den danske hitsskat. Bagkataloget tæller ydermere fire singler: ‘Den Første Gang’ (2013), ‘Julia’ og ‘Søvnløs’ (2014), ‘SEXII’ (2015) og albummet ‘L.I.G.A’ (2014)

L.I.G.A er kommet ud på den anden side efter et brud med deres gamle pladeselskab samt den ene tredjedel af gruppen. Lyden er anderledes.

”Vi har taget musikken tilbage. Fem dage efter bruddet med det gamle bagland gik vi i studiet og blev der nat og dag. Vi er for unge til bare at hvile på laurbærrene, og ville gøre præcist det modsatte af, hvad vi har gjort før. Ihan og jeg samlede et nyt hold med de fedeste folk, som forstod, hvor vi gerne ville hen med vores lyd” forklarer Nicky Russell, L.I.G.A

I 2016 har L.I.G.A udgivet singlerne ‘1 ud af 1 million’ og `Venter på Dig’, som er forløbere til en EP.

EP’en udkommer i foråret 2017 og indeholder seks sange, hvor temaet er kærlighed – på godt og ondt. Bandet lover dog, at festen stadigvæk er i centrum, når sangene fremføres live.

 

Klik Her for billetter.