OBS! Vedr. lørdag aften 7. december: Køkkenet er lukket fra 15:30 til 18:30. Fra kl. 18:30 sælger vi kun vores Julebuffet, kr. 295,- samt Jakobs Cheddarburger og Fru Winkelmann Burger.
Se Julemenuen under menukort.

Onsdagsbøf

Serveres hver onsdag fra kl. 17:30.

Forret:
Skiver af røget svinemørbrad serveret med melon, mozzarella og rucola toppet med hakkede saltmandler og friske urter
Hovedret med Kalv:
Bøf af Dansk Gastro Kalv med cremet pure af gulerod, hvidløg og timian serveret med grillet ratatouillespyd, hertil pommes Anna og sauce blanquette
eller
 
Hovedret med fisk:
Ovnbagt fisk fra kutter S66 serveret med pure af knoldselleri, små kartofler vendt i grov løvstikkesalsa og citronsauce
 
Kr. 230,- pr. pers.
 
eller 
 
5-retters mini social dining menu:
 
– Lille version af forretten herover
– Pankopanerede blomkål med ristede hasselnødder og soyadip
– Sprød kylling serveret med frisk spidskålsalat og mandler
– Ovnbagt fisk fra kutter S66 serveret med kartofler i løvstikkesalsa og citronsauce
– Mjoti-cheesecake med lime- og mynthemarinerede stikkelsbær

Kr. 230,- pr. pers.

    Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere