Pernille Rosendahl: Intimkoncert

Kr. 795,- inkl. Menu

16 marts 2019
Pernille Rosendahl – intimkoncert.
 
Aftenens program:
 
18:00: Dørene åbnes
18:30: Velkomsthapser i baren
18:45: Første ret serveres
 
21:30 ca. Intimkoncert, 1. sæt
22:05 ca. Pause
22:40 ca. Intimkoncert, 2. sæt
 
Efter koncerten ændrer vi stolerækkerne til dansegulv / DJ musik.
Koncertens samlede spilletid forventes at være ca. 75 minutter.
 
Menu:
Velkomst-hapser
 
Forret:
Cremet pastinaksuppe med ristede Carl Johansvampe og sprød Skagenskinke
 
Hovedret:
Dansk, helstegt, krogmodnet oksehøjreb med confiterede jordskokker og skorzonnerrod samt brændt selleripuré og sauce bordelaise
 
Pris per person kr. 795,-
 
Glæd dig til en unik oplevelse når den sofistikerede sangerinde fremfører sit solomateriale samt nyfortolkninger af klassikere fra både Swan Lee og The Storm.
 
Hun er sofistikeret, feminin, eftertænksom og markant i sit udtryk. Dette både ses og høres i Pernille Rosendahls unikke lydbillede, der rummer en gribende skrøbelighed og klassisk skønhed. Pernilles metier er at ramme lige dér, hvor følelser mærkes mest intenst, og med sit nærvær lukker hun publikum ind, og tager dem med på rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers.
 
Siden Pernille Rosendahl i 2001 bragede igennem som en del af indiepopgruppen Swan Lee med debutalbummet ’Enter’, har hun fået en særplads på den danske musikscene. En position, hun understregede, da hun i 2016 udsendte sit første soloalbum ’Dark Bird’. Albummet kombinerer Pernilles sans for fine, raffinerede popmelodier tilsat et blåtonet strejf af melankoli med et søgende lydbillede, hvor der både er plads til medrivende ballader, flossede guitarakkorder samt sugende, elektroniske elementer.

KØB BILLET HER!