Musik i Skagen –
gode rammer for en sjov aften

Besøg Jakobs Café og Bar i hjertet af Skagen og få oplevelser for alle sanser – heriblandt gode og stemningsfulde musikoplevelser.

Når mørket lægger sig over skønne Skagen lader vi lækker musik strømme ud af højttalerne og skaber i sommerhalvåret de perfekte rammer for festligt samvær i vores levende natklub. Musikken leveres af live bands eller husets egen Dj, der byder alle Skagen’s feststemte mennesker inden for og op til dans.

Vores beliggenhed i Skagen’s aktive handelsområde kombineret med de pulserende rytmer fra den gode musik garanterer et flot fremmøde og en festlig stemning.

Oplev nogle af Skagen’s mest festlige musikarrangementer hos Jakobs Café og Bar.

Læs også om: Hoteller i Skagen | Skagen Hotel | Restauranter i Skagen

Musik i Skagen

Fra slutningen af april til midten af september er der masser af skøn live musik i Skagen – og det sker på Jakobs Café.

Hos Jakobs Café kan I opleve et af Skagens stærkeste musikprogrammer, og vi har forskellige bands på scenen hver weekend. Stilen er kendte pop og rocknumre, og dansegulvet bliver altid hurtigt fyldt, når vi fyrer op for den bedste live musik i Skagen.

Musikerne går på scenen kl. 22.30, og i pauserne sørger husets DJ for at stemningen aldrig daler!

Se mere om den bedste live musik i Skagen i vores musikprogram

Andre arrangementer på Jakobs Café

De dage hvor der ikke er live musik, indtager DJ’en scenen og sørger for at stemningen altid er høj.

Derudover har vi i vinterhalvåret jævnligt intimkoncerter med kendte, danske kunstnere.

Og hvis I vil lave noget andet end at lytte til musik i Skagen, så har vi også af og til stand-up comedy på programmet.Diskotek Skagen

Feststemning når du oplever musik i Skagen

Vi har et stort udvalg af danske og udenlandske øl samt diverse drinks og cocktails på menuen. Så uanset hvad I drikker, kan I finde noget, som matcher jeres behov hos os.

Vores café skaber den perfekte ramme for en festlig aften med live musik i Skagen.

Vil I forkæle sanserne med lidt lokalt, anbefaler vi, at I prøver en af vores egne bryg: Jakobs Mørk eller Gylden Rav.

Nyd en middag før I lytter til live musik i Skagen

I dagtimerne danner Jakobs Café rammerne for en lækker restaurant, hvor I kan nyde en dejlig middag, før I skal lytte til den bedste live musik i Skagen.

Vi har fokus på lækre råvarer, og vores mad bliver tilberedt af vores faglærte kokke og deres dygtige elever.

Vi anbefaler vores 3-retters menu, der sammensættes af vores kokke og elevers kreative evner med fokus på at overraske jer med lækre og knap så traditionelle retter. Og ønsker I vin til maden, har vi et stort og velassorteret vinkort.

Hyggelig caféstemning i dagtimerne

Er I på tur i byen i løbet af dagen, tilbyder vi også hyggelig caféstemning i dagtimerne. Her kan I nyde en lækker frokost eller en kold forfriskning på vores store terrasse i sommermånederne eller en varm drik i vores hyggelige indendørs lokaler i vintermånederne.

På diskotek i Skagen

Hvis I vil på diskotek i Skagen, skal I komme forbi Jakobs Café i aftentimerne. Her finder I byens måske hyggeligste dansegulv.
Samtidig har vores diskotek i Skagen et fantastisk sceneområde, der hver weekend over sommeren bliver indtaget af kendte pop- og rockartister.
Så hvis I kommer forbi vores diskotek i Skagen, lover vi en festlig aften!

Dansemusik og kendte artister

På vores diskotek i Skagen kan I opleve byens stærkeste live musikprogram. Vi har hver weekend fra slutningen af april til midten af september live musik som en del af menuen på Jakobs Café.
Stemningen er altid fantastisk, når vi byder velkommen til en række kendte livebands på vores hyggelige scene. Og på de dage, hvor vi ikke har livemusik, sørger DJ’en for, at stemningen er helt i top hele aftenen. Vi lover lækker dansemusik til jeres aften ude i Skagen, når I besøger Jakobs Café.
Henover vinteren byder vi desuden på en række intimkoncerter med kendte danske artister.
Læs mere om musikprogrammet på vores diskotek i Skagen

Udvalg i baren

I skal ikke tørste, når I er på diskotek i Skagen. Derfor har vi selvfølgelig et lækkert udvalg i baren.
Vi har både lækre cocktails, et bredt udvalg af champagne og et væld af forskellige øl på fad og flaske.
Som det eneste sted i Skagen serverer vi desuden vores egne bryg Jakobs Mørk og Gylden Rav.

Spis middag før festen

I kan nyde en lækker middag på Jakobs Café, før caféen om aftenen forvandler sig til det bedste diskotek i Skagen. I dagtimerne er Jakobs Café nemlig en lækker café og restaurant, der byder på god mad for enhver smag.

Åbningstider