Jakobs Café & Bar – nyistandsat 2015!

Skagens levende spise- & mødested

Jakobs Café og Bar er stedet i Skagen, hvor man mødes – enten for at spise et godt måltid mad tilberedt af unge og ambitiøse kokke, eksempelvis er der smørrebrød frem til 17:00. Måske for at hygge sig i lædersofaen med en café latte og dagens friske avis, for at checke sin mail og læse onlinenyheder hjemmefra eller måske bare for at få en kold forfriskning i baren med et stort udvalg af danske og udenlandske øl samt diverse drinks og cocktails. I alle weekender fra 27. april til midt i september byder Jakobs på live musik med forskellige bands. Stilen er pop/rock kopimusik, og dansegulvet bliver hurtigt fyldt, når musikerne går på scenen kl. 22.30. I pauserne sørger husets DJ for at stemningen aldrig daler!

Jakobs Café & Bar er Skagens levende spise- & mødested. Et stemningsfuldt fristed, der emmer af aktivitet, livsglæde og oplevelser for alle sanser. Vores restaurant er stedet for livsnyderen med hang til selvforkælelse og festligt samvær.

Vores dygtige kokke og smilende tjenere servicerer året rundt vore mange gæster fra ind- og udland. Vores restaurant i Skagen tilbyder blandt andet lækker a la carte menu til både frokost og aften, ugentlig livemusik i sommerhalvåret og jævnlige temaaftner, hvor maden og musikken er i centrum. Jakobs Café & Bar er også et præsentabelt mødested for et uformelt forretningsmøde eller firmaarrangement. Trådløst netværk og friske aviser er naturligvis til rådighed for dig, der har brug for at følge med. Hvis du søger efter smørrebrød i Skagen kan vi også klare det

Jakobs Café & Bar er centralt placeret i Skagens aktive handelsområde. Vi tilbyder om sommeren udendørs servering på vores store terrasse, hvor du kan følge byens liv og nyde solen. Om vinteren sætter vi lidt ekstra varme og hygge på i vores stemningsfulde indendørs lokaler. Når mørket sænker sig, skruer vi op for musikken og skaber med vores natklub, der har åbent i sommerhalvåret, de perfekte rammer for en dejlig aften i byen med venner og nye bekendte. Vi har naturligvis et stort udvalg i eksotiske drinks og specialøl – herunder vores egne bryg: Jakobs Mørk & Gylden Rav!

Der sker der altid noget hos os – året rundt. Indtil caféens første lukkedag i starten af 2015 (pga. ombygning) havde vi åbent i ca. 5.700 dage – i træk. Nu står vi igen klar til at tage imod dig, når du besøger Skagen. Hver dag!

Vi glæder os til at betjene og forkæle dig næste gang, du besøger Skagen. Byde på Live Musik, Diskotek med egen DJ og meget mere.

Barnevogne mm.

Det er desværre ikke muligt at medbringe barnevogne og klapvogne på Jakobs Café.

Mad ud af huset:

Vi har mange forespørgsler på dette og forsøger så vidt muligt at imødekomme ønsker om mad ud af huset. Desværre kan vi i travle situationer være nødt til at sige nej. Dette skyldes køkkenets begrænsede kapacitet, samt at vi altid prioriterer de gæster, som er i huset højest.

Café & Restaurant i Skagen

Hvad enten du er bosiddende eller gæst, ønsker vi dig velkommen til vores cafe og spisested her i Skagen.

Skagen er en by fuld af liv alle årets 365 dage, og det samme er der på Jakobs Cafe stort set hele døgnet.

Når du har besøgt den spændende handelsby, som Skagen er, er det måske blevet tid til en lille frokost. Om sommeren serverer vi gerne på vores store terrasse, hvor du kan nyde solen og bylivet omkring dig. Skagen er kendt for de mange solskinstimer, men det er også dejligt at sidde inden døre i vores hyggelige cafe, når regnen rusker udenfor.

Skagen har en flot natur og indbyder til forskellige udendørsaktiviteter og aktiv friluftsliv. Den friske luft, de mange indtryk og oplevelser giver appetit, og vi inviterer dig til en sanselig oplevelse på både vores cafe og restaurant.

I dagtimerne kan vores cafe byde på lækker brunch, sandwich, smørrebrød, salater og forskellige lunchretter. Vi har selvfølgelig også noget til den søde tand.

Vi tilbyder gratis Wi-Fi og du er også velkommen til at læse dagens avis, som står til din rådighed. Mange af vores gæster, bruger også stedet som et præsentabelt mødested for sine forretningsforbindelser.

Om aftenen kan du besøge vores restaurant, hvor vi, blandt mange andre retter, serverer en lækker ”sæsonens treretters menu”, og vi har et stort og velassorteret vinkort. Se vores menukort til både cafe og restaurant her.

Hen på aftenen bliver vores restaurant forvandlet til et hyggeligt dansested og diskotek i Skagen, hvor vi ofte har livemusik. Så hvis du leder efter et godt sted at høre musik i Skagen, så er det på Jakobs Café

Hvis du mangler et sted at overnatte tilbyder vores bed&breakfast også overnatning i Skagen

Du kan ikke besøge Skagen uden at besøge vores cafe og restaurant – og du er velkommen.

Åbningstider