Onsdagsbøf

FORRET:

Hvidløgsbrød.
Ciabatabrød gratineret med mozzarella og hvidløg,
toppet med tomatsalat og serveret med frisk salat

HOVEDRET:

Bøf af Himmerlandskalv.
Serveret med årstidens puré og balsamicoglaserede løg samt friske urter og dagens kartoffel
Vælg mellem vores to hjemmelavede saucer:
• Sauce bearnaise
• Svampe/pebersauce

Eller vælg en fiskeret:

Ruller af friskfanget rødspætte.
Anrettet på creme af fennikel og spinat, serveret med nye kartofler

2 retter kr. 170,-

PRØV OGSÅ VORES NYE ISDESSERT:
Jakobs Sundae
Lavet med Kastbergs vanilleis og serveret med årstidens bær og coulis, flødeskum og nøddekrokant

Kr. 85,-

 

Din alternative ferieguide til Skagen (åbner i nyt faneblad)

Åbningstider